Sessió informativa sobre la fira Hannover Messe 2025

  • Serveis Transversals
  • Divendres, 13 Desembre 2024 De 10.00 h a 11.00 h
  • Gratuït

La fira Hannover Messe és, des de fa uns anys, un referent mundial en l’àmbit de la indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials.

La propera edició se celebrarà a Hannover del 31 de març al 4 d’abril de 2025. Amb més de 5.500 expositors internacionals, més de 200.000 visitants professionals i amb un potencial de 6,5 milions de contactes de negocis és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial, especialment en relació amb la digitalització de la indústria.

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer els detalls de la fira d’aquesta edició amb especial focus en: AI & Machine Learning, Carbon-neutral Production, Energy for Industry, Hydrogen & Fuel Cells, Industry 4.0/Manufacturing X.

Durant la sessió s’explicarà l’abast i les oportunitats de la fira, quins són els temes clau de la Hannover Messe 2025, les últimes tendències industrials, les diferents conferències i escenaris d’experts, els pilars i les àrees d’exposició, la distribució dels halls, quines són les opcions de participació, etc.

No t’ho perdis!

Objectiu de l'acte

Informar sobre com participar a la Fira Hannover Messe per conèixer oportunitats de col·laboració i iniciar projectes amb socis alemanys.

 

T'interessa si ets...

Una empresa industrial.