Accés a finançament

Benvingut al DIH4CAT el teu pont cap al finançament per a projectes d'innovació digital

Estàs buscant finançament per al teu projecte d'innovació digital? Al DIH4CAT oferim serveis d’assessorament i estructuració de projectes per identificar i recomanar-te les línies de finançament que et puguin ajudar a materialitzar els teus projectes. Et connectem amb les oportunitats de finançament a nivell nacional i europeu.

Veure totes les oportunitats

Els nostres serveis inclouen:

Difusió i Assessorament:

Et mantenim informat sobre les últimes convocatòries de finançament per a projectes d'innovació digital. A més, t'oferim assessorament personalitzat per optimitzar la teva proposta i augmentar les teves possibilitats d'èxit.

Suport en la Presentació de Propostes:

Necessites ajuda per redactar i presentar la teva proposta de projecte? El nostre equip d'experts està aquí per guiar-te en tot el procés, des de la planificació fins a la presentació final.

Creació de Consorcis a Nivell Europeu:

Si estàs interessat a formar part d'un consorci europeu per accedir a finançament de la Unió Europea, et ajudem a trobar socis adequats i a establir col·laboracions sòlides.

Connexió amb Fonts de Finançament Internacionals:

Busques oportunitats de finançament fora de la Unió Europea? Nosaltres et connectem amb fonts de finançament en tercers països per ampliar les teves possibilitats d'obtenir recursos per al teu projecte.

Explora les oportunitats de finançament vigents i que podries sol·licitar.

Al DIH4CAT, el nostre objectiu és recolzar la teva innovació digital i ajudar-te a assolir les teves metes. Contacta'ns avui mateix per començar el teu viatge cap al èxit financer!

Oportunitats de finançament

Programa de Apoyo a los Digital Innovation Hubs (PADIH)

Obertura Convocatòria: 30/01/2023
Fi Convocatòria: 30/09/2025
Aquesta convocatòria té com a finalitat la millora de la competitivitat de les pimes espanyoles, de qualsevol sector productiu, mitjançant la prestació de serveis d'assessorament i suport en matèria d'innovació per a la implantació de tecnologies digitals disruptives.  

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Obertura Convocatòria: 30/05/2024
Fi Convocatòria: 31/12/2024
Els Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades et permetran experimentar amb noves tecnologies per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Fes el salt tecnològic i contracta serveis d’assessorament per testar i experimentar tecnologies avançades abans d'invertir en elles. Un oportunitat única que podràs fer a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya.

CIRCULOOS

Obertura Convocatòria: 31/05/2024
Fi Convocatòria: 31/01/2025
CIRCULOOS ofereix una oportunitat transformadora cap a l'economia circular per les micropimes i les pimes, on les eines d'avantguarda aprofiten el poder de les dades per construir un ecosistema de col·laboradors. En aquest ecosistema, les cadenes de subministrament són dinàmiques i òptimes quant al seu impacte al medi ambient i s'orquestren d'extrem a extrem.