Formació

Descobreix el potencial de la digitalització: Formació especialitzada del DIH4CAT

T’agradaria formar-te en tecnologies digitals? El Digital Innovation Hub de Catalunya aporta les capacitats formatives des de diferents modalitats formatives, totes especialitzades en tecnologies avançades, enfocades a impulsar la teva digitalització, i coordinades pels centres més competitius de Catalunya.

Consulta el portafoli de formacions Plataforma e-learning DIH4CAT

Els nostres serveis inclouen:

Cursos de diferents àmbits tecnològics: El curs aborda un tema o aplicació general, introduint-ne conceptes i desenvolupament dels seus components en mòduls o blocs formatius. Modalitat per a formar industrialment empleats, que aprenen d’experts temes de tecnologies digitals, eines, el maneig de màquines, entre d’altres.

Cursos de diferents àmbits tecnològics:

El curs aborda un tema o aplicació general, introduint-ne conceptes i desenvolupament dels seus components en mòduls o blocs formatius. Modalitat per a formar industrialment empleats, que aprenen d’experts temes de tecnologies digitals, eines, el maneig de màquines, entre d’altres.

Formació a mida:

Adaptem programes del nostre catàleg i posem a disposició les nostres capacitats per oferir formació a mida, cobrint així les necessitats demandades per l’ecosistema en els diferents àmbits tecnològics (ciberseguretat, intel·ligència artificial, fabricació avançada, robòtica, fotònica, connectivitat intel·ligent, supercomputació, impressió 3D) com també formacions de soft skills.

Massive Online Open Course (MOOC):

Modalitat d’aprenentatge en línia, L'estructura està dissenyada per afavorir l'aprenentatge autònom, amb recursos bibliogràfics oberts i desenvolupament totalment en línia, recolzat per internet (àudio, text, vídeo, animació), amb la oportunitat de construir comunitats d'estudiants i professors.

Soft skills:

A part de formació tecnològica, també oferim un ventall de cursos dedicats a les soft skills, amb l'objectiu de desenvolupar l'adaptabilitat i flexibilitat del canvi digital, orientat a resultats mitjançant la comunicació, resiliència, autonomia, pro activitat, treball en equip, intel·ligència emocional, entre d'altres.

Agenda

DATA

ACTIVITAT

Uneix-te a nosaltres per donar forma al futur de la tecnologia i la innovació! 

Si voleu iniciar o millorar les vostres competències digitals, els nostres programes ofereixen una gran oportunitat per augmentar els vostres coneixements i experiència en tecnologies emergents. 

Demana formació a mida