El node de connectivitat Intel·ligent liderat per I2CAT ofereix la possibilitat a les pimes i sector públic de treballar i testejar totes aquelles tecnologies que permeten a les persones, dispositius, edificis, automòbils, etc. connectar-se a la xarxa i entre ells per tal d’intercanviar, processar i analitzar dades de forma intel·ligent.

L’adopció del 5G permet que aquestes connexions siguin amb latències mínimes i de màxima capacitat, entre moltes altres funcionalitats que, a la vegada, les fan més segures i capaces de donar resposta a cada vegada més sectors, no només a nivell d’indústria 4.0, si no també a nivell sanitari, en la mobilitat intel·ligent connectada autònoma, en la logística, en l’agricultura i els entorns rurals, i en les ciutats intel·ligents entre altres.

Accedeix a la web

Coordinadors

Socis

Serveis

Consultoria tecnològica

Servei de consultoria previs al testeig i experimentació

Suport en el disseny i definició de proves de concepte i projectes pilot d’aplicació de tecnologies digitals avançades (5G, blockchain, drones…) que s’executaran al laboratori o les infraestructures disponibles, incloent el disseny i planificació d’instal·lacions on realitzar els pilots.

Serveis de transferència de coneixement (KTP)

Amb l’objectiu de millorar la competitivitat d’una empresa i fomentar la investigació rellevant per al negoci, es posa en marxa el programa KTP, servei de transferència de coneixament. Programa que facilita la transferència de tecnologia, habilitats i coneixements entre una organització de recerca i una empresa.

Testeig i experimentació

Accés a infraestructures

L’objectiu d’aquest servei és potenciar la innovació entre les empreses. Es facilitaran infraestructures que permetran mostrar tecnologies i solucions, accés a laboratoris per testejar les tecnologies i finalment tenir suport expert per experimentar i realitzar proves. Suport en la definició tècnica de les proves de concepte i/o pilots que s’executaran al laboratori o les infraestructures disponibles incloent el disseny i planificació d’instal·lacions on realitzar els pilots.

Formació

Tecnologies principals

Per a portar-ho a terme, t’assessorem en les següents tecnologies:

  • Smart connectivity
  • IOT
  • Cybersecurity

Infraestructures

Comptem amb centres i infraestructures de reconegut prestigi:

  • Laboratori urbà al 22@
  • Laboratori AI4Cyber
  • Lab de RV i holopresència

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres i obtindràs una resposta personalitzada a les teves necessitats.

Contactar