Innovació Oberta i Mentoria Empresarial

Descobreix la innovació oberta amb el DIH4CAT

El DIH4CAT té per objectiu ajudar-te a impulsar i promoure l'adopció de les últimes tecnologies emergents, provenint tant d'institucions de recerca com de startups, mitjançant la innovació oberta. Creiem fermament en el poder transformador de la tecnologia i la importància d'acompanyar a les empreses en aquest procés de transformació digital. Dins el nostre servei d’Innovació Oberta i Mentoria Empresarial, ens centrem en desenvolupar les capacitats adequades al nivell directiu per liderar aquesta transformació i oferir mentories tant a les empreses durant el procés d'adopció tecnològica com a les startups durant el desenvolupament de productes/serveis innovadors.

Els nostres serveis inclouen:

Estratègia i impuls de la innovació:

Desenvolupem estratègies i mesures per fomentar la innovació dins de l'ecosistema català, avaluant la seva efectivitat i creant un marc propici per a la col·laboració. Aquests serveis estan prestats per IESE Business School a través de jornades sobre innovació oberta, serveis de mentoratge i un boocamp anual de dos dies de durada sobre Innovació Oberta i Corporate Venturing.

Mentories i adopció de nous models de negoci:

Duem a terme tallers grupals i mentories individuals per tal que les tecnologies avançades permetin a les empreses explorar i escalar nous models de negoci innovadors i potencialment disruptius.

Participació i construcció de comunitats:

Organitzem activitats per estructurar les relacions, crear xarxes i fomentar la comunitat, facilitant la comunicació i organitzant esdeveniments d'innovació oberta.

Creació d'ecosistemes dinàmics:

Busquem crear ecosistemes actius amb membres compromesos que representin tots els agents rellevants, fomentant la interacció, l'intercanvi de coneixements, la trobada de sinergies i la generació de valor a partir d'una comunitat de iguals en tecnologies digitals.

Mentories empresarials

8 mentories

Fòrum d'Innovació Digital

2 edicions

Webinars internacionals

8 webinars

Bootcamp

2 edicions

Empreses en activitats

732 participants

Agenda

DATA

ACTIVITAT

No et perdis les activitats d'innovació oberta i mentoria empresarial

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest viatge cap a la innovació i el creixement empresarial. Junts, podem fer que la tecnologia treballi per a vosaltres.

Bootcamp IESE

Fòrum d'Innovació Digital

Mentories empresarials

Bootcamp IESE

Fòrum d'Innovació Digital

Bootcamp IESE

Fòrum Innovació Digital