Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat

 • Ciberseguretat
 • Connectivitat intel·ligent
 • Fabricació additiva i impressió 3D
 • Fabricació avançada i robòtica
 • Fotònica
 • Intel·ligència artificial
 • Serveis Transversals
 • Supercomputació
 • Friday 31 May 2024 - Sunday 30 June 2024

Els Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat són el tret de sortida a la innovació i a la generació de noves iniciatives disruptives a la teva empresa. Uns tallers formats per sessions grupals dissenyades per fomentar la creativitat i la innovació i per sessions de treball individualitzades amb una selecció d’empreses.

Aprofita aquesta oportunitat de col·laborar amb altres professionals, compartir coneixements i experiències i treballar en equip per abordar reptes específics. Podràs conèixer metodologies d’innovació disruptiva per desenvolupar nous projectes tecnològics i accedir a casos pràctics d’empreses que ja estan transformant el seu sector a través de noves oportunitats de negoci.

Els Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat són organitzats en el marc del programa europeu Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT).

La convocatòria 2024 dels tallers és oberta i les inscripcions són fins el 30 de maig i les places estan limitadesinscriu-t’hi ara!

Els Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat són un servei dividit en dues fases: sessions grupals i en tallers ‘in-company’.

 

Fase 1: Sessions grupals d’innovació disruptiva

Les empreses participants podran participar en quatre sessions de treball grupal per explorar com es pot innovar i generar iniciatives disruptives a través de tecnologies exponencials.

Mitjançant tècniques com el design thinking, la gamificació i altres mètodes es fomenta la generació d’idees des d’una nova perspectiva i es promou la creació d’un entorn propici per a la innovació. Un aspecte clau dels tallers d’innovació disruptiva és la seva naturalesa pràctica i orientada a l’acció.

Els quatre tallers es realitzaran en dues jornades presencials:

 • 31 de maig, sessió 1 i 2
  • Introducció: el nou mindset i lideratge en l’era digital
  • Nous models de negoci i estratègies d’empreses emergents
 • 7 de juny, sessió 3 i 4
  • Metodologies d’evolució de l’estratègia digital
  • Mètriques i finançament per a projectes

Una oportunitat per experimentar, prototipar i provar noves idees en un entorn controlat, fomentant la iteració i l’aprenentatge continu. Aquestes sessions grupals permeten que les solucions emergents siguin validades i refinades abans de la seva implementació, proporcionant orientació, recursos i suport tècnic per assegurar que els participants puguin obtenir el màxim profit de l’experiència.

Vols més informació d’aquestes sessions de treball? Contacta’ns!

 

Fase 2: Tallers individuals ‘in-company’

A més de les sessions grupals, algunes empreses seleccionades disposaran de quatre tallers individuals ‘in-company’ on podran validar les seves idees amb la col·laboració d’experts de diferents àrees temàtiques; tindran accés a tecnologies emergents i connectaran amb altres iniciatives d’innovació en els àmbits regional, nacional i internacional.

La temàtica dels quatre tallers, impartits durant el mes de juny, serà la següent:

 • Taller 1: De la idea al model de negoci. Com transformar una idea en un model de negoci concret.
 • Taller 2: Del model de negoci al client. Com validar el públic objectiu i com s’enfoca l’estratègia de màrqueting i vendes.
 • Taller 3: Del client al business case. Quins són els recursos necessaris per dur a terme el seu model de negoci.
 • Taller 4: Del business case al go-to-market. Com es planifica i s’executa l’etapa final de desenvolupament del seu negoci.

Tens dubtes o vols més informació d’aquests tallers individuals? Contacta’ns!

 

Objectiu de l'acte

Aprofita aquesta oportunitat de col·laborar amb altres professionals, compartir coneixements i experiències i treballar en equip per abordar reptes específics. Podràs conèixer metodologies d’innovació disruptiva per desenvolupar nous projectes tecnològics i accedir a casos pràctics d’empreses que ja estan transformant el seu sector a través de noves oportunitats de negoci.

 

T'interessa si ets...

Els Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat estan dirigits a empreses catalanes amb projectes de digitalització que vulguin crear noves iniciatives disruptives. Les sessions grupals d’innovació disruptiva tenen un aforament limitat de 40 places. D’aquestes, una selecció d’un màxim de 20 podran accedir als Tallers individuals ‘in-company’. Tant si el nombre de sol·licituds excedeix les places disponibles com per a l’elecció dels participants als tallers individuals, ACCIÓ seleccionarà els assistents en funció dels criteris de priorització establerts per l’àrea d’Innovació Oberta i Disrupció. Es valorarà el projecte de digitalització o d’innovació disruptiva de l’empresa, així com el compromís de l’equip directiu amb el mateix, entre d’altres. Els Tallers d’innovació disruptiva i exponencialitat són un servei gratuït per als participants gràcies al finançament del programa europeu Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT). La realització completa del servei, amb el taller grupal i el taller individual, està valorat en 1.500 euros.