Com dissenyar i escalar la teva estratègia de creació d’empreses en una PIME

  • Serveis Transversals
  • Thursday 04 July 2024 De 16.00 h a 17.00 h

Una de les formes en què les empreses estimulen la innovació és col·laborant amb startups, a través de mecanismes com a acceleradores corporatives, venture builders i clients de venture. Des de 2016, el número d’aquestes col·laboracions gairebé s’ha quadruplicat.

No obstant això, la taxa d’èxit d’aquestes iniciatives és baixa. Una recerca que realitza IESE amb directors d’innovació dels Estats Units, Àsia i Europa, mostra que al voltant de tres quartes parts de les iniciatives d’innovació corporativa no aconsegueixen els resultats desitjats.

Com poden les petites i mitjanes empreses (PIME) dissenyar i escalar millor aquesta via per a innovar amb startups? Aquest webinar aclarirà:

  • Com poden les empreses millorar en el disseny de la seva estratègia d’emprenedoria corporativa.
  • Una vegada dissenyada, com poden escalar l’impacte d’aquests mecanismes d’emprenedoria corporativa.
  • Alguns exemples del que les empreses estan fent actualment en aquest camp.

El webinar serà dirigit per Mª Julia Prats, Professora d’Iniciativa Emprenedora dl’IESE Business School i introduït per Mar Martínez, Directora Associada del Centre d’Iniciativa Emprenedora i Innovació d’IESE. La principal àrea d’interès de la professora Prats és el procés emprenedor, que inclou la identificació, avaluació i implementació d’oportunitats en qualsevol context. Un aspecte central d’aquest treball és el desenvolupament d’estratègies i sistemes que ajudin les empreses establertes a aconseguir un creixement rendible. La seva segona línia de treball se centra en la comprensió dels factors clau en la creació i gestió d’empreses de serveis professionals. Al llarg dels anys ha tingut l’oportunitat de desenvolupar totes dues línies de treball, a través de la docència, projectes de recerca i treballs de consultoria.

Objectiu de l'acte

  • Com poden les empreses dissenyar millor la seva estratègia d’emprenedoria corporativa.
  • Una vegada dissenyada, com poden escalar l’impacte d’aquests mecanismes d’emprenedoria corporativa.
  • Alguns exemples del que les empreses estan fent actualment en aquest camp.

T'interessa si ets...