Autorientació digital dih4cat

Autorientació digital dih4cat

La teva empresa està en procés de digitalització? Vols conèixer els teus punts forts i febles en termes de maduresa digital? El Test de Maduresa Digital (DMA) és una eina desenvolupada per la Comissió Europea dins del programa Digital Europe (EDIH Network) que t’ofereix una autoavaluació completa, amb comentaris i recomanacions per avançar en la teva transformació digital.

Dirigit a empreses de qualsevol sector, el DMA permet identificar el grau de digitalització de la teva organització i et proporciona informació clau per millorar-ne la competitivitat. Si desitges realitzar aquest test acompanyat o assessorat, l’equip del DIH4CAT està a la teva disposició per guiar-te durant el procés. Per a una millor comprensió dels resultats, també et recomanem contactar amb el teu EDIH més proper.

 

Les dades recollides amb el DMA són totalment segures: no es guarda ni es processa cap informació personal o sensible. La Comissió Europea utilitzarà aquestes dades només en format agregat amb finalitats estadístiques, garantint així la teva privacitat.

 

Impulsa la teva empresa cap al futur digital amb el DMA i el suport de DIH4CAT!

Ompliu el formulari i rebreu el diagnosi de la vostra maduresa al moment.

- Temps aproximat 30 - 45 minuts - ACCEDIR A L'APLICATIU