Presentació d’ajudes i serveis del DIH4CAT

  • Serveis Transversals
  • Dijous, 10 Octubre 2024 De 10.00 h a 11.30 h

Neàpolis com a entitat associada del node de Connectivitat intel·ligent del Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) us convida a una sessió introductoria dels serveis i ajudes que ofereix el projecte. El DIH4CAT té per objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana Empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques. Aquests serveis estan subvencionats per la comissió europea i el MINTUR.

Si tens reptes tecnològics en l’àmbit de la IA, la connectivitat intel·ligent, la ciberseguretat, la fabricació additiva i impressió 3D, la fabricació avançada i robòtica, la fotònica o supercomputació, no et perdis aquesta sessió. En ella també presentarem les properes activitats que et serviràn per preparar la teva proposta per accedir aquests serveis i més!
Estas a punt per començar a innovar a la teva empresa? Inscriu-te!

Objectiu de l'acte

Conèixer en aquesta sessió introductoria els serveis i ajudes que ofereix el projecte DIH4CAT.

T'interessa si ets...

Si tens reptes tecnològics en l'àmbit de la IA, la connectivitat intel·ligent, la ciberseguretat, la fabricació additiva i impressió 3D, la fabricació avançada i robòtica, la fotònica o supercomputació, no et perdis aquesta sessió