AI Regio Final Event

  • Intel·ligència artificial
  • Wednesday 27 September 2023 De 09.00 h a 16.00 h
  • Gratuït

El projecte AI REGIO organitza el seu esdeveniment final en el BluePoint de Brussel·les el 27 de setembre de 2023, en el qual es presentarà el projecte Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT). Aquest esdeveniment híbrid coincidirà amb l’Esdeveniment d’Associació de Fabricació de EFFRA el 26 de setembre.

En aquest esdeveniment interactiu d’un dia de durada, ens complau presentar-li els resultats i els esforços del projecte i, en particular, les solucions de IA i fabricació de les PIME i els centres d’innovació digital participants. El programa principal conté: tres sessions participatives de 90′ que mostraran els resultats del projecte en termes de Centres d’Innovació Digital, Xarxes de Fàbriques Didàctiques i Ecosistemes Regionals; Plataformes de Dades basades en IA per a la Fabricació, experiments impulsats per Pimes per a la Indústria Manufacturera. Aquestes sessions s’organitzaran en tres franges horàries:

En la primera, s’il·lustraran els principals resultats del projecte AI REGIO; en la segona, un expert extern demanarà a l’audiència que voti, formuli preguntes i animi el debat; en la tercera, experts clau d’AI REGIO moderaran una taula rodona amb la participació de casos industrials i casos d’èxit.

A més d’aquestes tres sessions, hi haurà una zona d’exposició per a mostrar solucions i serveis innovadors dels experiments participants, així com una visita guiada a l’exposició per als assistents interessats.

El nombre de participants és limitat, així que no perdi l’oportunitat d’inscriure’s en aquesta oportunitat única d’establir contactes i unir-se a una de les majors comunitats europees de IA i Fabricació. L’esdeveniment serà gratuït.

Objectiu de l'acte

Presentar els resultats i els esforços del projecte i, en particular, les solucions de IA i fabricació de les PIME i els centres d’innovació digital participants.

T'interessa si ets...