Curs aplicació pràctica de la IA en l’optimització dels processos industrials

  • Intel·ligència artificial
  • Wednesday 18 September 2024 - Wednesday 09 October 2024 De 15.00 h a 19.00 h
  • Gratuït

Aquest curs intensiu, dissenyat per a professionals i estudiants avançats, ofereix una immersió profunda en l’aplicació pràctica de la Intel·ligència Artificial (IA) en l’optimització de processos industrials. El curs proposat s’ha dissenyat per a habilitar als estudiants a comprendre i utilitzar les eines, tècniques i aplicacions de l’anàlisi de dades, aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial, amb l’objectiu de millorar els processos de fabricació industrial.

A través d’un programa estructurat en quatre sessions, el curs proporciona una base sòlida i comprensiva per a entendre i aplicar la intel·ligència artificial en el sector industrial. Els participants adquiriran coneixements fonamentals sobre anàlisis de dades, machine learning i deep learning, i la seva aplicació l’el sector industrial. S’abordaran temes essencials com la supervisió de maquinària, l’optimització de mètriques clau mitjançant bessons digitals i l’eficiència energètica.

Amb més de 10 anys d’experiència, els nostres experts guiaran als estudiants a través de casos d’ús reals i aplicacions pràctiques, proporcionant una base sòlida per a implementar solucions de IA en la fabricació. Aquest curs no sols ensenyarà als participants a analitzar el context actual de la IA en la indústria, sinó que també els equiparà amb les habilitats necessàries per a liderar projectes de IA en els seus propis entorns de treball.

Objectiu de l'acte

  • Analitzar el context actual de la intel·ligència artificial en els processos industrials.
  • Conèixer els passos necessaris per a abordar amb èxit un projecte d’implementació de IA en processos industrials.
  • Obtenir una àmplia perspectiva de les possibilitats de la IA basat en aplicacions reals en la indústria i casos d’ús diversos dins del sector manufacturer: maquinària, processos i producte final.

T'interessa si ets...

Dirigt a treballadors d'empreses, involucrats o bé en el disseny, supervisió i optimització de processos industrials o bé en els processos de digitalització dels mateixos.