Curs bàsic en resposta a incidents de ciberseguretat

  • Ciberseguretat
  • Monday 18 March 2024 - Monday 22 April 2024 Dilluns, de 15.30 h a 19.30 h

El curs dona els coneixements bàsics per fer front a un ciberatac i saber quines són les primeres passes a donar per part de l’equip de suport informàtic de petites i mitjanes empreses.

 

Objectiu de l'acte

Gran part del teixit empresarial català està format de petites i mitjanes empreses o microempreses i autònoms, que tot i la seva mida tenen un gran nivell de digitalització. Molts d’ells tenen externalitzats els serveis de suport TIC a altres petites empreses que donen servei a diversos organismes. Aquest tipus d’organitzacions són més vulnerables que les grans corporacions, i sovint no saben com afrontar un atac informàtic quan aquest es produeix. El curs dona unes pautes mínimes i consells a seguir en cas de ciberatac, tant des del punt de vista de l’empresa com dels serveis de suport informàtic.

 

T'interessa si ets...

Gestors i directius de petites i mitjanes empreses que han de prendre decisions en cas de patir un atac de ciberseguretat. Equips tècnics i de suport informàtic de petites i mitjanes empreses, tant internalitzades en l’empresa com donant serveis a diferents organitzacions. Autònoms.

  • Del 18 al 25 març i del 15-22 d’abril.