Curs de capacitació 5G per a empreses

  • Connectivitat intel·ligent
  • Thursday 24 November 2022 De 09.00 h a 16.30 h
  • 80€

A través dels diferents blocs formatius, la formació dotarà als assistents de coneixements de base sobre aquesta nova tecnologia, tant pel que fa a un aspecte tecnològic com en el relacionat amb els nous models de negoci i les verticals d’ús que apareixeran gràcies a la seva implantació. La formació es farà de manera presencial, està organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT.

La formació serà impartida per persones involucrades en el desenvolupament de la nova xarxa de cinquena generació al nostre país, aportant-hi formació i informació de primera mà totalment actualitzada a la realitat actual del desplegament i l’estratègia d’implantació de la 5G a Catalunya. Per tant, és una formació de primer nivell que contribuirà i facilitarà la presa de decisions futura de les empreses tecnològiques que vulguin esdevenir part de l’ecosistema 5G.

 

Objectiu de l'acte

La formació dotarà als assistents de coneixements de base sobre la tecnologia 5G, tant pel que fa a un aspecte tecnològic com en el relacionat amb els nous models de negoci i les verticals d’ús que apareixeran gràcies a la seva implantació.

 

T'interessa si ets...

Una empresa TIC que vulgui formar part de la cadena de valor de la 5G a Catalunya.

  • Places disponibles: 40 alumnes.