European Week of Regions and Cities

  • Serveis Transversals
  • Monday 09 October 2023 - Thursday 12 October 2023

La Setmana Europea de les Regions i Ciutats (#EURegionsWeek) és el major esdeveniment anual amb seu a Brussel·les dedicat a la política de cohesió. En aquest esdeveniment, el projecte Digital Innovation Hub de Cataluunya (DIH4CAT) tindrà l’oportunitat de donar-se a conèixer com un cas d’èxit.

Ha crescut fins a convertir-se en una plataforma neutral per a debatre els reptes comuns de les regions i ciutats d’Europa reunint una comunitat diversa de ponents i participants.

En 2022 va aconseguir la xifra rècord de gairebé 20.000 participants, 272 sessions i 528 socis.

Objectiu de l'acte

  • Debatre els reptes comuns de les regions i ciutats d’Europa i examinar possibles solucions reunint polítics, responsables polítics, experts i professionals de la política de cohesió, així com a les parts interessades del món empresarial, la banca, les organitzacions de la societat civil, el món acadèmic, les institucions de la UE i els mitjans de comunicació.
  • Proporcionar una plataforma per al desenvolupament de capacitats, l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques per als qui apliquen la política de cohesió de la UE i gestionen els seus instruments financers.
  • Facilitar la cooperació i la creació de xarxes entre regions i ciutats.
  • Contribuir al debat sobre la política de cohesió de la UE en un context més ampli, incloses les recerques recents i les opinions de tercers països i organitzacions internacionals.

T'interessa si ets...