Igniting DIHs collaboration with BOWI

  • Serveis Transversals
  • Thursday 11 May 2023 De 09.00 h a 15.00 h

Com a part de l’Estratègia per a la Digitalització de la Indústria Europea, BOWI va contribuir a garantir que qualsevol empresa a Europa tingui accés a un Centre d’Innovació Digital i també va rebre suport d’uns altres DIH de fora de la seva regió.

El projecte ha abordat el repte que el coneixement, l’experiència i algunes de les capacitats tecnològiques promogudes en el marc de les iniciatives I4MS i SAE no estiguin disponibles per a la indústria europea en general. En el marc de BOWI, els DIH de diferents regions han col·laborat mitjançant experiments transfronterers conjunts altament innovadors.

En l’acte es presentaran els resultats del projecte i les eines i metodologies que s’han desenvolupat per a forjar la col·laboració entre DIH. Els DIH participants en el programa compartiran informació de primera mà, la seva història d’èxit, les lliçons apreses i consells per a col·laborar amb uns altres DIH. La sessió inclourà un taller pràctic per a crear la seva pròpia recepta per a establir una col·laboració fructífera i duradora amb uns altres (E)DIHs.

L’esdeveniment facilitarà les oportunitats d’establir contactes. Si pertanys a un DIH o a un EDIHs aquest esdeveniment contribuirà a explorar les oportunitats disponibles per a la col·laboració de DIHs, trobar finançament i inspiració.

Objectiu de l'acte

Presentar els resultats del projecte i les eines i metodologies que s’han desenvolupat per a forjar la col·laboració entre DIH.

T'interessa si ets...

Si pertanys a un DIH o a un EDIHs aquest esdeveniment contribuirà a explorar les oportunitats disponibles per a la col·laboració de DIHs, trobar finançament i inspiració.