L’art de la transformació digital: comprendre i motivar equips per al canvi

  • Serveis Transversals
  • Monday 18 March 2024 De 09.30 h a 13.00 h

Foment presenta la nova sessió formativa de digitalització emmarcada en el projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El curs “L’art de la transformació digital: comprendre i motivar equips per al canvi” et permetrà definir, mesurar i desenvolupar eines per gestionar el teu equip i dirigir-lo cap a la transformació d’una manera més eficient i oberta al canvi.

Amb l’objectiu de comprendre el component humà en els processos de transformació organitzacional, t’ensenyarem a preparar la mentalitat dels equips per abordar el canvi en les diferents àrees funcionals de l’organització. En aquest mòdul, coneixeràs les inquietuds humanes pel canvi, les etapes de la transformació i les eines per gestionar aquest procés.

Temari
1. Què és transformació?
2. Els cicles vitals
3. El rol de la Mindset
4. Factors inhibidors
5. Factors acceleradors
6. Parar a pensar
7. Tips / Consells
8. Plans de treball

La sessió serà impartida per l’Albert Riba, director i co-Founder de l’empresa Sapiens Mindset, amb 30 anys d’experiència en sectors d’innovació i tecnologia, autor de 4 llibres publicats sobre la mentalitat sapiens i conferenciant internacional.

Ens reunirem el dilluns 18 de març de 9:30 a 13:00 de manera presencial a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32). És imprescindible confirmar assistència emplenant el formulari disponible.

 

Objectiu de l'acte

Definir, mesurar i desenvolupar eines per gestionar el teu equip i dirigir-lo cap a la transformació d’una manera més eficient i oberta al canvi.

T'interessa si ets...