DIH4CAT Tech Meetings a l’Advanced Factories

  • Ciberseguretat
  • Connectivitat intel·ligent
  • Fabricació additiva i impressió 3D
  • Fabricació avançada i robòtica
  • Fotònica
  • Intel·ligència artificial
  • Supercomputació
  • Wednesday 19 April 2023 - Thursday 01 January 1970 De 10.00 h a 13.00 h

Advanced Factories és sinònim d’indústria del futur i de tecnologies d’avantguarda. Del 18 al 20 d’abril tens una cita a un dels congressos europeus de referència sobre indústria 4.0: un espai per construir la fàbrica del demà i descobrir els sistemes d’automatització i fabricació més innovadors.

Durant aquests tres dies més de 260 experts i de 450 expositors participaran en un congrés per ajudar-te a impulsar la productivitat de la teva planta industrial i per conèixer les idees i novetats tecnològiques més disruptives de l’àmbit de la indústria 4.0.

Com no pot ser d’una altra manera, ACCIÓ, juntament amb NEBEXT, el Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) i l’EIT Manufacturing, hi serà present per fomentar i impulsar la innovació i l’adopció de noves tecnologies.

A l’espai Open Innovation Arena by ACCIÓ gaudiràs d’un bon grapat d’activitats per apropar-te a noves oportunitats de negoci, resoldre reptes d’indústria 4.0 i trobar nous socis tecnològics. A més, podràs conèixer startups internacionals de la mà de l’EIT Manufacturing i beneficiar-te dels serveis del DIH4CAT a través de reunions amb els seus experts. T’hi esperem!

 

DIH4CAT Tech Meetings

Participa al DIH4CAT Tech Meetings, trobades on es reuneixen experts d’organitzacions tecnològiques i d’investigació sense ànim de lucre i universitats, amb empreses i pimes amb ganes d’innovar, per examinar en profunditat les oportunitats per promoure la implementació de tecnologies d’indústria 4.0.

Aquestes trobades estan incloses dins les activitats d’innovació oberta que es duran a terme en el marc del Congrés Advanced Factories 2023, que tindrà lloc a Barcelona del 18 i el 20 d’abril.

Advanced Factories Expo & Industry 4.0 Congress és el major esdeveniment professional d’automatització i robòtica industrial per a impulsar la teva fàbrica a una nova dimensió de productivitat. A més de ser una fira i un congrés, suma altres esdeveniments que es converteixen en una cita ineludible per qualsevol empresari o executiu industrial.

Objectiu de l'acte

Activitat d’innovació oberta en el marc del Congrés Advanced Factories 2023.

T'interessa si ets...

Un responsable d'innovació d'empresa consolidada o una startup.