Matriceria: Avançat

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Monday 18 September 2023 - Monday 09 October 2023 Dilluns, dimecres i dijous de 18.00 h a 21.00 h
  • 510€

Formació orientada a operaris avançats i tècnics de qualsevol sector de la transformació metàl·lica amb matrius, majoritàriament orientada a el disseny, a l’anàlisi ia la prevenció de problemes en la matriceria abans i durant la transformació. Des d’un punt de vista constructiu i analític, a l’alumnes se li mostraran eines de comprensió a l’hora de realitzar plantejaments per a la construcció de matrius, així com la influència final de el disseny en la forma final de la peça. Els continguts seran:

  • Anàlisi i correcció de defectes en peces de xapa.
  • Tècniques d’iniciació a el disseny per a la construcció de matrius.
  • Manteniment de matrius.

És una formació realitzada per experts en la matèria, oferim de forma molt pràctica els conceptes bàsics de disseny d’una matriu progressiva, així com el seu desenvolupament, oferint la possibilitat als alumnes de definir els criteris tècnics de disseny, col·laborant amb el docent en el desenvolupament de la peça fins a la seva fabricació. Aprendràs a realitzar un mètode pla, per comprendre, interpretar i realitzar seguiment durant tot el procés de fabricació de la matriu.

 

Objectiu de l'acte

Dotar l’alumne del coneixement bàsic imprescindible en tècniques de construcció i disseny, així mateix, oferir “knowledge” els departaments de compres, producció i qualitat sobre els treballs necessaris durant els processos de disseny i construcció d’una matriu, així com analitzar els defectes sorgits i optimitzar el manteniment, finalment adquirir coneixements tècnics per optimitzar les reunions de treball amb clients i proveïdors.

 

T'interessa si ets...

Enginyeria, oficina tècnica, tècnics qualificats de planta, qualitat, RRHH, departaments de compres, caps de línia, construcció i manteniment de matrius que treballin en el sector de la transformació metàl·lica. El curs li servirà per ampliar els seus coneixements i millorar professionalment.