Multiplica per cinc la teva eficàcia i digues adeu a la sobrecàrrega de treball

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 28 February 2023 De 09.00 h a 14.00 h

Foment presenta la nova sessió formativa de soft skills emmarcada en el projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El Digital Innovation Hub de Catalunya és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i mitjana empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques.

Multiplica per cinc la teva eficàcia i digues adeu a la sobrecàrrega de treball” és una sessió de soft skills dissenyada per a millorar les teves habilitats socials i directives quant al funcionament intern de la teva empresa.

L’objectiu de la jornada és detectar i analitzar els hàbits disruptius que obstaculitzen el resultat de la planificació de tasques i provoquen justificacions eternes. Conèixer l’origen de la pèrdua de productivitat per a entendre com maximitzar el temps i guanyar-li la batalla, deixant enrere la frustració i l’ansietat. Facilitar pautes de rendiment que disparin hàbits d’eficiència i eficàcia i evitin les temptacions de la procrastinació. I finalment, desenvolupar l’autèntic propòsit de la gestió de temps, anul·lant resistències i aconseguint més autodisciplines.

La sessió serà impartida per Nuria Sánchez, Experta en Habilitats socials i directives, que es dedica a entrenar , guiar i acompanyar utilitzant una metodologia basada en eines multidisciplinàries derivades de l’Educació Emocional, l’Alt Rendiment, entre altres.

La sessió tindrà lloc de manera presencial en la seu de Foment del Treball usant un format intensiu i dinàmic. El dia 28 de febrer de 9h a 14h.

Objectiu de l'acte

Detectar i analitzar els hàbits disruptius que obstaculitzen el resultat de la planificació de tasques i provoquen justificacions eternes. Conèixer l’origen de la pèrdua de productivitat per a entendre com maximitzar el temps i guanyar-li la batalla, deixant enrere la frustració i l’ansietat. Facilitar pautes de rendiment que disparin hàbits d’eficiència i eficàcia i evitin les temptacions de la procrastinació. I finalment, desenvolupar l’autèntic propòsit de la gestió de temps, anul·lant resistències i aconseguint més autodisciplines.

T'interessa si ets...

Si vols millorar les teves habilitats socials i directives quant al funcionament intern de la teva empresa.