Brokerage event IOTSWC

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 21 May 2024 - Thursday 30 May 2024 De 10.00 h a 12.20 h i de 15.00 h a 18.00 h

El futur de la indústria 4.0 està per construir i transformar. Les tecnologies emergents estan alterant la indústria i la innovació tecnològica està canviant ràpidament el nostre món per fer-lo més connectat.

IOT Solutions World Congres 2024 (IOTSWC) és l’esdeveniment líder internacional sobre transformació digital i tecnologia d’avantguarda. El congrés torna al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 21 al 23 de maig amb la voluntat de consolidar un punt de trobada únic que reuneixi els principals proveïdors de solucions industrials i mostrar les últimes tendències de l’àmbit de l’internet de les coses.

Participa al Brokerage Event de l’IOT Solutions World Congress 2024 i connecta amb el teu futur soci tecnològic. Una oportunitat única per conèixer o oferir solucions de l’àmbit de l’internet de les coses en sectors com la manufactura, la salut, l’energia o la mobilitat, entre d’altres.

Les empreses participants al Brokerage Event tindran l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes en reunions presencials de 20 minuts amb organitzacions i empreses locals i internacionals amb l’objectiu de donar a conèixer noves solucions tecnològiques.

Tant si ofereixes ofereixes tecnologia com si busques noves solucions en indústria 4.0, no perdis l’oportunitat de trobar el teu futur soci. Participa al Brokerage Event de l’IOTSWC!