Oportunitats de transformació tecnològica per a la indústria de l’automoció

  • Serveis Transversals
  • Thursday 28 September 2023 De 16.00 h a 17.15 h
  • Gratuït

Ets una empresa del sector de l’automoció i vols iniciar una transformació digital i verda?

La indústria de la mobilitat i l’automoció viu un moment excepcional de transformació cap a una realitat més digital i sostenible, que se suma als canvis en el patró de consum o les crisis d’aprovisionament.

Et convidem a participar en aquesta sessió virtual, on hi participaran:

  • El Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4Cat): que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana Empresa, les start-ups tecnològiques i les entitats públiques. En aquesta sessió explicarà quines oportunitats hi ha en la indústria 4.0 i l’adopció de tecnologies digitals avançades pel sector de l’automoció.
  • L’Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de Mobilitat i Automoció d’ACCIÓ (OPTIMA): actua com la teva porta d’entrada per fer evolucionar la teva empresa cap la reconversió del sector de l’automoció. En aquesta sessió explicarà l’assessorament i l’acompanyament per engegar una nova etapa, integrada en la nova indústria de la mobilitat.
  • L’EIT Manufacturing: la comunitat d’innovació més gran de la indústria europea que aglutina desenes d’empreses, centres tecnològics i acadèmics de tot Europa. Promou diverses iniciatives, programes i convocatòries que impulsen no només la transformació digital, sinó també els models més sostenibles i socials, entre ells SURE5.0, que ofereix serveis (valorats en 10.000€) i finançament (de fins a 50.000€) a les PIMES per avançar en la seva transformació.

Participar en aquesta sessió virtual et permetrà:

  • Conèixer el sector de l’automoció, els reptes actuals i com ACCIÓ pot donar suport a la teva empresa.
  • Descobrir les oportunitats, els programes i el finançament del sector de l’automoció.
  • Aprendre com adoptar tecnologies digitals avançades per transformar la teva empresa cap a la digitalització verda.

A més a més, tindràs l’oportunitat de mantenir una reunió amb l’EIT Manufacturing una vegada hagi conclòs la sessió, amb l’objectiu de validar les teves propostes per a les seves convocatòries. Només hauràs de senyalar aquest interès al moment d’inscriure’t a aquesta sessió.

Si vols accelerar la transformació que t’asseguri el futur i no vols quedar-te enrere, no et perdis aquesta sessió!

Objectiu de l'acte

Conèixer els reptes actuals del sector de l’automoció, descobrir els programes i el finançament del sector de l’automoció, aprendre com adoptar tecnologies digitals avançades per transformar la teva empresa cap a la digitalització verda.

T'interessa si ets...

Una empresa del sector industrial i de l'automoció.

  • La sessió combinarà els idiomes català i castellà. Al final de la sessió, aquells assistents que així ho vulguin tindran l’oportunitat de mantenir una reunió amb EIT Manufacturing per validar les seves propostes per a les convocatòries. Si estàs interessat, només hauràs d’indicar-ho en el moment de la teva inscripció a aquesta sessió i avaluarem la teva proposta.