Plastrònica I. Integració de components electrònics en materials plàstics i electrònica flexible

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Monday 18 March 2024 - Wednesday 10 April 2024 De 16.00 h a 20.00 h
  • Formació subvencionada

Aquest curs de plastrònica, que es realitza en anglès i català/castellà, té com a objectiu principal introduir els participants en aquest nou àmbit de l’electrònica i la programació.

Per a això, es proporcionen de manera virtual conceptes teòrics sobre com dissenyar i construir circuits electrònics utilitzant components bàsics, així com els conceptes essencials per entendre el procés de fabricació de peces de plastrònica.

L’adquisició d’aquests conceptes inicials permet als participants aplicar els coneixements adquirits mitjançant la pràctica presencial al laboratori, fomentant la creativitat i el desenvolupament de les habilitats de resolució de problemes.

Aquest curs proporciona les bases necessàries perquè els participants iniciïn la seva trajectòria en el camp de la plastrònica, dotant-los de les capacitats bàsiques per continuar aprofundint en aquest camp innovador.

 

Objectiu de l'acte

  • Conèixer els conceptes bàsics al voltant de la plastrònica i les seves possibles aplicacions.
  • Oferir una base sòlida per continuar la formació a l’ àrea.
  • Realitzar pràctiques presencials als laboratoris d’ Eurecat Cerdanyola

T'interessa si ets...

Treballadors en actiu i treballadors en situació d’atur interessats a conèixer l’ àmbit de la plastrònica i les seves aplicacions. Persones interessades amb nocions de tecnologia de processat de plàstics (injecció, termoconformat) i d’electrònica bàsica.