Robòtica en fabricació

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Tuesday 18 June 2024 De les 9.00 h a les 13.00 h

Eurecat es complau a convidar-te a una jornada exclusiva dedicada a explorar el potencial transformador de la robòtica en la indústria i societat actual, oferint una oportunitat d’intercanviar idees i experiències entre experts de la indústria i el personal d’Eurecat.

Durant la jornada, Eurecat juntament, alguna de les empreses col·laboradores, explicaran:

  • Les darreres innovacions i casos d’èxit de l’ús de robòtica industrial i col·laborativa en fabricació intel·ligent i flexible.
  • Últimes tendències i reptes de la investigació aplicada en robòtica avançada: manipulació destra, mobilitat autònoma, robòtica cognitiva i intel·ligència artificial.
  • Exemples de nous dominis d’aplicació com ara el reciclatge, la construcció, l’agricultura i la robòtica assistencial.

Finalitzarà amb una visita als laboratoris d’Eurecat Cerdanyola per conèixer el concepte de “Fabrica Pilot”, un laboratori per a la innovació amb les empreses desenvolupat al projecte nacional Red Cervera 5R.

 

Objectiu de l'acte

Conèixer les principals tendències i aplicacions de la robòtica i l’automatització industrial.

 

T'interessa si ets...

Directius i gerents d’empreses de sectors industrials que busquen optimitzar-ne els processos de producció i millorar-ne la competitivitat. Professionals tècnics i d’enginyeria interessats a conèixer les darreres tecnologies en robòtica i fabricació avançada. Emprenedors i startups que busquen explorar noves oportunitats de negoci a l’àmbit de la robòtica i l’automatització.