Scaling your Business and Financing Strategy

  • Serveis Transversals
  • Thursday 21 March 2024 16.00 h - 17.00 h
  • Gratuït

Les petites i mitjanes empreses (PIME) poden guanyar molt amb l’adopció de tecnologies emergents de diverses maneres. Això pot permetre desenvolupar noves propostes de valor, optimitzar les estructures de costos i ingressos o establir un avantatge competitiu.

No obstant això, malgrat l’entusiasme de les empreses per adoptar el canvi digital, sovint els falta claredat sobre com aconseguir-lo. Segons dades de la Comissió de la UE, només el 55% de les PIME europees estan almenys una mica digitalitzades (l’objectiu és almenys el 90% per a 2030), cosa que significa que gairebé la meitat de les PIME no estan aprofitant el potencial que ofereix el digital.

Aquesta sessió en línia va llançar llum sobre:

  • com gestionen el canvi tecnològic les empreses establertes i les emergents,
  • com ampliar el seu negoci i la seva estratègia de finançament en aquests entorns,
  • i com desenvolupar i comercialitzar noves tecnologies.

El seminari web estarà dirigit per Thomas Klueter, professor d’Iniciativa Emprenedora en el IESE Business School. És doctor en Ciències Empresarials i Economia Aplicada per la Universitat de Pennsilvània, màster per la Universitat de Pennsilvània i l’University College de Dublín, i llicenciat en Ciències per la Duale Hochschule Baden-*Wuertemberg. La sessió serà inaugurada per Josemaria Siota, Director Executiu del Centre d’Iniciativa Emprenedora i Innovació del IESE.

  • La sesión será en anglès i està organitzada com part del consorci públic-privat DIH4CAT, en el que el IESE col·labora amb ACCIÓ, CTTI, EUT, CVC-CERCA, I2CAT, UPC, BSC, ICFO, LEITAT, FOMENT i PIMEC. DIH4CAT és un projecte finançat pel Programa Europa Digital de la Unión Europea.