Scientific injection molding tools: Productivitat a través del domini del procés

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Monday 08 April 2024 - Tuesday 16 April 2024 Dilluns, dimarts i dijous, de 18.00 h a 21.00 h
  • 850€

Un pas més enllà en aquesta metodologia per a aquells tècnics que consideren que només definint processos robustos i consistents podem millorar la nostra productivitat i afrontar els reptes de futur de la indústria de la transformació de plàstics per injecció.

 

Objectiu de l'acte

Realitzar correctament la validació d’un motlle, o establir els límits de la finestra de procés a través de disseny d’experiments DOE, o poder traslladar processos d’unes màquines a altres assegurant la seva repetibilitat, es presenten com a eines fonamentals de la injecció de plàstics avançada per el futur.

Tot això és possible a través de l’aplicació d’aquesta metodologia i a través dels assaigs a peu de màquina que aquesta proposa juntament amb el suport dels fulls de càlcul de l’pendrive, tot això tractat al seminari.

 

T'interessa si ets...

Enginyers de Procés Tècnics de producció Responsables de cèl·lules productives d’injecció de plàstic Responsables de Planta de Injecció o Plant Manager Responsables de Qualitat de producció Responsables de Manteniment de motlles en Plantes de Injecció Responsables de Manteniment de màquines en Plantes de Injecció Dissenyadors de producte Enginyer de simulació Tecnòlegs