Si puedes pensar en un mundo mejor, puedes crear un mundo mejor

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 14 March 2023 De 09.00 h a 14.00 h

Foment presenta la nova sessió formativa de soft skills emmarcada en el projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El Digital Innovation Hub de Catalunya és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i mitjana empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques.

«Si puedes pensar en un mundo mejor, puedes crear un mundo mejor» és una sessió de soft skills dissenyada per a millorar les teves habilitats socials i directives quant al funcionament intern de la teva empresa.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar els assistents perquè desenvolupin la seva capacitat de crear i co-crear, millorin la seva capacitat de generar idees i presentin propostes innovadores més enllà del que la imaginació i la tecnologia permetin, tenint sempre present l’impacte, abast i conseqüències de cadascuna d’elles.

La sessió serà impartida per Juanita Acevedo, Llicenciada en Administració d’Empreses i màster en Gerència de Màrqueting de la Universitat del Rosario de Colòmbia. Directora executiva d’Advantage Service i líder de processos de canvi personal amb Actitud i Acció.

La sessió tindrà lloc el dia 14 de març de 9h a 14h de manera presencial en la seu de Foment del Treball usant un format intensiu i dinàmic.

Objectiu de l'acte

Sensibilitzar els assistents perquè desenvolupin la seva capacitat de crear i co-crear, millorin la seva capacitat de generar idees i presentin propostes innovadores més enllà del que la imaginació i la tecnologia permetin, tenint sempre present l’impacte, abast i conseqüències de cadascuna d’elles.

T'interessa si ets...