Tecnologies de la imatge aplicades a Medicina, Grans telescopis i Espai

  • Connectivitat intel·ligent
  • Fotònica
  • Intel·ligència artificial
  • Thursday 02 November 2023 - Friday 03 November 2023 De 10.00 h a 20.00 h
  • Gratuït (per a membres del Secpho i convidats de l'IAC)

Secpho i l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IACTEC) organitzen un Innovation Workshop Multidisciplinari on es presentaran les diferents línies de treball del centre: Grans Telescopis, Espai -incloent microsatèl·lits i comunicacions òptiques amb l’espai-, i Tecnologies de la imatge aplicades a Medicina.

Durant els dies de l’esdeveniment es desenvoluparan 3 Innovation Workshops, un per cada temàtica, que buscaran treure el major rendiment a les sessions. Per a això, prèviament a l’esdeveniment i conjuntament amb els equips de IACTEC, identificarem les possibles línies de treball per a definir l’enfocament dels workshops i detectar àmbits d’interès per als nostres socis.

Sens dubte, aquest Innovation Workshop és una oportunitat única per a aquells de vosaltres que vulgueu explorar com les tecnologies i eines desenvolupades en el IACTEC poden aplicar-se a determinades àrees d’activitat i així accelerar la creació de solucions innovadores.

Objectiu de l'acte

Buscar treure el major rendiment a les sessions dels 3 Innovation Workshops.

T'interessa si ets...

Aquells de vosaltres que vulgueu explorar com les tecnologies i eines desenvolupades en el IACTEC poden aplicar-se a determinades àrees d'activitat i així accelerar la creació de solucions innovadores.