The Manufacturing Network of European Digital Innovation Hubs

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 24 January 2023 De 12.00 h a 18.00 h

El 24 de gener tindrà lloc al MADE Competence Center i4.0 el Kick Off Meeting internacional de la Xarxa Europea “EDIH Manufacturing Network – EDIH4MANU”. MADE coordina 25 Centres Europeus d’Innovació Digital de les regions europees més competitives, que representen més del 30% del valor afegit manufacturer de la UE.

La conferència serà l’ocasió per a debatre amb institucions europees i regionals, associacions industrials i centres de transferència de tecnologia sobre el paper i els serveis dels EDIH per a donar suport a la transformació digital i sostenible de la indústria manufacturera. Les empreses manufactureres entendran com explotar l’especialització territorial, sectorial i tecnològica gràcies al servei complementari de la Xarxa de Fabricació EDIH.

 

Objectiu de l'acte

La conferència serà l’ocasió per a debatre amb institucions europees i regionals, associacions industrials i centres de transferència de tecnologia sobre el paper i els serveis dels EDIH per a donar suport a la transformació digital i sostenible de la indústria manufacturera.

T'interessa si ets...

  • Hi haurà la possibilitat de seguir l’acte a distància.