Oportunitats de finançament

Descobreix les oportunitats de finançament per testejar tecnologies avançades
Contacta’ns per més informació.

Programa de Apoyo a los Digital Innovation Hubs (PADIH)

Obertura Convocatòria: 30/01/2023
Fi Convocatòria: 30/09/2025
Aquesta convocatòria té com a finalitat la millora de la competitivitat de les pimes espanyoles, de qualsevol sector productiu, mitjançant la prestació de serveis d'assessorament i suport en matèria d'innovació per a la implantació de tecnologies digitals disruptives.  

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Obertura Convocatòria: 30/05/2024
Fi Convocatòria: 31/12/2024
Els Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades et permetran experimentar amb noves tecnologies per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Fes el salt tecnològic i contracta serveis d’assessorament per testar i experimentar tecnologies avançades abans d'invertir en elles. Un oportunitat única que podràs fer a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya.

CIRCULOOS

Obertura Convocatòria: 31/05/2024
Fi Convocatòria: 31/01/2025
CIRCULOOS ofereix una oportunitat transformadora cap a l'economia circular per les micropimes i les pimes, on les eines d'avantguarda aprofiten el poder de les dades per construir un ecosistema de col·laboradors. En aquest ecosistema, les cadenes de subministrament són dinàmiques i òptimes quant al seu impacte al medi ambient i s'orquestren d'extrem a extrem.