Oportunitats de finançament

Descobreix les oportunitats de finançament per testejar tecnologies avançades
Contacta’ns per més informació.

Programa de Apoyo a los Digital Innovation Hubs (PADIH)

Obertura Convocatòria: 30/01/2023
Fi Convocatòria: 30/09/2025
Aquesta convocatòria té com a finalitat la millora de la competitivitat de les pimes espanyoles, de qualsevol sector productiu, mitjançant la prestació de serveis d'assessorament i suport en matèria d'innovació per a la implantació de tecnologies digitals disruptives.  

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Obertura Convocatòria: 16/05/2023
Fi Convocatòria: 28/07/2023
Els Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades et permetran experimentar amb noves tecnologies per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Fes el salt tecnològic i contracta serveis d’assessorament per testar i experimentar tecnologies avançades abans d'invertir en elles. Un oportunitat única que podràs fer a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya.

SynergistEIC

Obertura Convocatòria: 17/05/2023
Fi Convocatòria: 14/06/2023
30 start-ups de la UE estaran millor dotades de capacitats, processos i connexions per a escalar més ràpid i eficaçment. A més d'una base més sòlida i refinada des de la qual augmentar la seva petjada de mercat a Europa i a tot el món, i per a accedir a instruments de finançament clau en el futur. Una major connectivitat entre startups i els seus homòlegs, inversors potencials, clients, socis i altres agents de l'ecosistema a nivell nacional, regional i de la UE.

X2.0

Obertura Convocatòria: 05/04/2023
Fi Convocatòria: 06/06/2023
X2.0 i la Cohort AgriTech se centrarà en donar suport a start-ups que impulsin la tecnologia, la innovació i l'anàlisi de dades per millorar la producció agrícola i abordar els reptes als quals s'enfronten els agricultors i la indústria agrícola en el seu conjunt, amb la configuració d'un programa de tecnologia profunda de 5 mesos personalitzat i basat en necessitats.