AI & Big Data Congress Barcelona

  • Intel·ligència artificial
  • Tuesday 25 October 2022 - Wednesday 26 October 2022 Tot el dia

El dies 25 i 26 d’octubre del 2022, se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, la 8a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector empresarial organitzat pel CIDAI, Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence. El congrés es podrà seguir en format presencial i en línia (live streaming).

En aquesta edició reforçarem els continguts sobre Intel·ligència Artificial cada cop més present i convergent. De nou oferirem sessions d’estratègia, tecnologia i workshops especialitzats.

El congrés tornarà a ser el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data.

En aquesta edició parlarem sobre els nous reptes als quals s’enfronta la Intel·ligència Artificial, tendències i best practices d’empreses pioneres, novetats tecnològiques i la seva aplicació; i casos d’èxit explicats al detall.

 

Objectiu de l'acte

Reforçar els continguts sobre Intel·ligència Artificial cada cop més present i convergent.

T'interessa si ets...

Un professional, proveïdos o empresa que vol o està realitzant projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data.