Cicle de Jornades “Innovació 4.0 per reptes de la indústria”: Seguretat de sistemes

  • Ciberseguretat
  • Serveis Transversals
  • Monday 14 November 2022 De 16.00 h a 17.30 h

L’any 2021 es va assolir un rècord històric en ciberatacs. Catalunya té un ecosistema molt ric en l’àmbit de ciberseguretat, amb més de 432 empreses que es dediquen a desenvolupar i comercialitzar solucions. Tot i així, cal que les empreses catalanes continuïn enfortint les seves capacitats i protegint els seus sistemes, ara més que mai.

En aquesta sessió es presentaran solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades protegir els sistemes informàtics.

Comptarem amb la visió de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, relativa a quines tecnologies i solucions estan tenint més impacte en l’àmbit de la ciberseguretat i elements per protegir les empreses, així com amb el testimoni de proveïdors i empreses que ja estan aplicant solucions 4.0 per millorar la seva seguretat de sistemes.

Aquesta sessió pertany al cicle de jornades ‘Innovació 4.0 per reptes per la Indústria’ que ens mostrarà, en sis sessions previstes durant el 2022, com la indústria 4.0 pot donar resposta als principals reptes de les pimes industrials catalanes.

Els reptes industrials seleccionats que es presentaran en aquesta sessió, s’han identificat a través de l’anàlisi dels gairebé 1.000 projectes d’Indústria 4.0 finançats en el marc del programa ProACCIÓ 4.0 des de l’any 2019 fins al 2021.

 

Objectiu de l'acte

Comm la indústria 4.0 pot donar resposta als principals reptes de les pimes industrials catalanes.

T'interessa si ets...

Una pime que necessita solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades a millorar el control i l’optimització dels processos industrials.