DIH4CAT i l’aposta per les tecnologies avançades

 • Intel·ligència artificial
 • Serveis Transversals
 • Monday 28 November 2022 De 16.00 h a 17.15 h

La Generalitat de Catalunya i una desena d’agents econòmics va anunciar el passat mes de maig la creació del Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) per accelerar la incorporació de tecnologia avançada per part de les empreses i institucions catalanes. Es tracta d’un consorci publicoprivat format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana Empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques.

Aquesta comissió que se celebrarà el proper dilluns 28 de novembre, té l’objectiu d’apropar-nos al DIH4CAT així com al node d’intel·ligència artificial i exposar a les empreses com poden fer-ne ús a través dels cupons i les diferents iniciatives plantejades.

Objectiu de l'acte

Apropar el públic al DIH4CAT així com al node d’intel·ligència artificial i exposar a les empreses com poden fer-ne ús a través dels cupons i les diferents iniciatives plantejades.

T'interessa si ets...

Si ets una empresa que vulgui saber com fer-ne ús dels cupons de testatge

Programa

 • 16.00 h

  Benvinguda

  Anna Ma Sánchez Granados, presidenta de la Comissió de Societat Digital de Foment del Treball

 • 16.05 h

  Presentació del Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) i dels cupons indústria 4.0. de testatge de tecnologies digitals avançades

  Sr. Carles Miranda, mànager Indústria 4.0 i Economia Circular d’ACCIÓ, Generalitat de Catalunya

 • 16.25 h

  Presentació del node d’intel·ligència artificial del DIH4CAT. Serveis per les empreses per fomentar l’adopció de la intel·ligència artificial i les tecnologies de dades

  Sra. Aina Bernal desenvolupadora de Negoci del CIDAI i altres representants d’EURECAT i el Centre de Visió per Computador (CVC)

 • 16.45 h

  Presentació de la sala de Transformació Digital del grup EULEN

  Sr. Ricardo Gabarró López, director de R+D+I

 • 17.05 h

  Exposició dels resultats del programa Digitalitzat

  Sra. Maria Mora, directora d’Innovació a Foment del Treball

 • 17.15 h

  Col.loqui i final de la sessió