Curs de Blockchain (online)

  • Ciberseguretat
  • Monday 28 November 2022 - Monday 19 December 2022 Dilluns i dimecres de 18.30 h a 21.30 h
  • 384€

El curs d’Blockchain ofereix una visió clara del que pot aportar aquesta tecnologia als processos operatius i en les pròpies organitzacions, així com quins requeriments té el seu correcte desenvolupament. El curs exposa les característiques d’aquesta nova tecnologia, les seves virtuts i les seves limitacions, així com els diferents tipus d’implementacions existents.

Tots els nostres cursos són bonificables per empreses (excepte autònoms) a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE). Consulta descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.

 

Objectiu de l'acte

  • Saber identificar quins tipus de processos o serveis, existents o no a les organitzacions, tindria sentit desplegar en una xarxa Blockchain.
  • Conèixer els tipus més rellevants de xarxes Blockchain existents i saber quins beneficis poden aportar cada un d’ells.

T'interessa si ets...

Comandaments intermedis i tecnòlegs que volen conèixer què és la tecnologia Blockchain, i així ser capaços d’identificar on i com podrien aplicar-la en les seves organitzacions.