Curs d’Infografia i visualització de dades

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 09 May 2023 - Tuesday 23 May 2023 Dimarts i dijous, de 18.00 h a 21.00 h
  • 360€

La infografia és una representació més visual que els mateixos textos en la qual intervenen descripcions, narracions o interpretacions presentades de manera gràfica, normalment figurativa. Neix com un mitjà de transmetre informació i coneixement de forma gràfica i s’ha convertit en la millor forma de mostrar dades de manera ordenada, creativa i molt visual. Avui en dia trobem infografies de tots els colors i gustos, tot i que són les relacionades amb els mitjans socials les que s’utilitzen de forma habitual.

Com començar a fer la meva pròpia infografia? Hi ha algun tipus d’índex o pla? Quines eines puc utilitzar per crear infografies efectives?

El curs d’Infografia i visualització de dades dóna resposta a totes aquestes preguntes.

Objectiu de l'acte

El curs d’Infografia i visualització de dades et permetrà conèixer i treballar la infografia com una manera de transmetre informació i mostrar dades de manera ordenada, creativa i molt visual.

T'interessa si ets...

Aquest curs va dirigit a persones interessades a desenvolupar competències per transformar informació semàntica o textual en informació gràfica i infogràfica. Es tracta d’aprendre a presentar o explicar històries amb dades.