Digitalitzant les pimes mitjançant tecnologies emergents

  • Serveis Transversals
  • Wednesday 23 November 2022 De 16.00 h a 17.00 h

L’adopció de tecnologies emergents pot beneficiar enormement les petites i mitjanes empreses (PIME) de diferents maneres. Permet aconseguir un avantatge competitiu mitjançant la creació de nova proposta de valor, impactant en les estructures tradicionals d’ingressos i costos de les pimes. No obstant això, malgrat la voluntat de les empreses d’adoptar la transformació digital, sovint tenen una comprensió borrosa de com començar. Pel que fa a les dades de la Comissió Europea, només el 55% de les pimes europees tenen almenys un nivell bàsic de digitalització (objectiu: almenys el 90% l’any 2030), cosa que indica que gairebé la meitat de les pimes no aprofiten les oportunitats creades pel món digital.

Aquesta sessió en línia pretén explorar:

  • com s’estan transformant les indústries pels últims avenços tecnològics
  • els beneficis de l’adopció de tecnologies emergents i la seva influència en el model de negoci de les pimes
  • els instruments disponibles per fomentar l’adopció de tecnologies emergents

El webinar anirà a càrrec de Sandra Sieber, professora d’Emprenedoria de l’IESE Business School, i l’obrirà Josemaria Siota, director executiu del Centre d’Emprenedoria i Innovació de l’IESE.

Objectiu de l'acte

Permet aconseguir un avantatge competitiu mitjançant la creació de nova proposta de valor, impactant en les estructures tradicionals d’ingressos i costos de les pimes.

T'interessa si ets...

Si ets una petita o mitjana empresa (PIME) que vol començar a adoptar tencologies emergents.

  • La sessió serà en anglès i organitzada en el marc del consorci públic-privat DIH4CAT.