Postgrau en Planificació i Gestió de la Ciberseguretat

  • Ciberseguretat
  • Thursday 04 April 2024 - Monday 16 September 2024 Dilluns: 18:30 a 21:30, Dimarts: 18:30 a 21:30 i Dijous: 18:30 a 21:30
  • 4.140€

La identificació dels actius, la seva auditoria i una correcta gestió de la seguretat permeten a les entitats minimitzar els riscos relacionats amb possibles ciberatacs.

Un estudi de Burning Glass conclou que la demanda de professionals en seguretat informàtica ha augmentat 3,5 vegades més ràpid que la resta de professions de l’àmbit IT i 12 vegades més ràpid que la d’altres professions.

Els estudiants que realitzin el postgrau en Planificació i Gestió de la Ciberseguretat seran capaços de planificar, implantar i gestionar els processos de seguretat d’una empresa, amb l’objectiu de minimitzar els riscos i establir polítiques de contingència en cas d’incidents.

El postgrau destaca pel seu equip docent, amb una excel·lent combinació d’experiència professional pràctica i d’innovació, dins l’àmbit de la seguretat en les tecnologies, no només des del punt de vista tècnic, sinó també legal i policial. A més, comptarem amb les intervencions de ponents reconeguts en l’àmbit internacional, els quals ens oferiran la seva visió del sector en el present i en el futur.

Objectiu de l'acte

  • Identificar aquells actius crítics d’una entitat i determinar les mesures necessàries per protegir-los.
  • Gestionar la seguretat digital d’una entitat, establir les metodologies adequades, dissenyar una arquitectura en funció de les necessitats de negoci per minimitzar els riscos als quals es puguin exposar els diferents actius.
  • Utilitzar les eines i protocols necessaris per mantenir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades.
  • Identificar les necessitats de compliment en matèria de ciberseguretat a l’organització i desplegar els programes i els plans per posar en marxa els sistemes de gestió que donin les garanties que exigeix el mercat, i també l’administració.

T'interessa si ets...

Grau, llicenciatura o enginyeria en Informàtica o Telecomunicacions, Enginyers i titulats cientificotècnics interessats a obtenir una titulació reconeguda internacionalment per demostrar els seus coneixements de seguretat informàtica i la seva capacitat per protegir les seves instal·lacions de ciberatacs, Administradors de sistemes informàtics, Membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Consultors d'empreses de seguretat informàtica, Consultors d'equips de resposta a incidents de seguretat, Tècnics en infraestructures crítiques. Directors i responsables de TI. Advocats i criminòlegs que vulguin especialitzar-se en delictes informàtics, Altres professionals afins que necessitin conèixer en profunditat la matèria per al desenvolupament de la seva activitat professional