Postgrau en Tecnologia de materials compostos

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Saturday 18 November 2023 - Tuesday 26 March 2024 Divendres (de 16.00 h a 21.00 h) i dissabtes (de 09.00 h a 14.00 h)
  • 2.650€ (Consulta descomptes especials. Bonificable per a empreses a través de FUNDAE)

Els materials composts de matriu polimèrica (composites) estan experimentant un creixement sense precedents a la indústria moderna. S’han erigit com una alternativa als metalls per la seva elevada relació resistència/pes, a més d’altres avantatges operacionals com la reducció en el manteniment i la no existència de corrosió.

El Postgrau en Tecnologia de materials composts (6a edició) d’Eurecat Academy aprofundeix en el coneixement del camp dels materials compostos des d’una visió industrial.

Els alumnes aconsegueixen una formació multidisciplinària quant a materials, processos de fabricació, necessitats dels sectors més importants i estudi del comportament estructural dels composites.

 

Objectiu de l'acte

Des d’un enfocament decididament industrial, l’objectiu del postgrau és proporcionar els coneixements necessaris en materials composts, des de la seva composició química i propietats, regles de disseny i anàlisi estructural, fins a les tècniques per a la seva fabricació i processament.

 

T'interessa si ets...

Enginyers/es tècnics, enginyers/es superiors, llicenciats i professionals de qualsevol sector industrial que vulguin especialitzar-se i actualitzar o ampliar els seus coneixements en estructures i tecnologies de fabricació en materials composts.