Programa Executive 4.0 en noves estratègies transformadores en economia circular

  • Serveis Transversals
  • Wednesday 24 April 2024 - Tuesday 11 June 2024

L’economia circular és un nou model econòmic amb menys impacte ambiental i major impacte social que vol transformar els estàndards lineals de producció, fomentant així la circularitat del sistema. El sistema actual de producció lineal està cada vegada més qüestionat i que provocarà pèrdues econòmiques, augment dels residus estructurals, risc d’augment dels preus per manca de matèries primeres i sobretot un greu deteriorament dels recursos naturals i que per tant hi ha la necessitat de trobar models de negoci alternatius. En aquest marc, sosté que un sistema productiu circular generarà creixement econòmic a les empreses, a través de la reducció dels costos de la producció, estalvi en l’ús de materials i una major innovació industrial.

Amb aquesta formació, us proposem fomentar aquests lideratges que apliquin noves estratègies transformadores i tecnològiques cap a un model de negoci més circular, innovador i sostenible que et diferenciï de la competència, siguis capaç d’optimitzar els recursos i que, sobretot, et generi més creixement.

 

Objectiu de l'acte

Fomentar aquests lideratges que apliquin noves estratègies transformadores i tecnològiques cap a un model de negoci més circular, innovador i sostenible que et diferenciï de la competència, siguis capaç d’optimitzar els recursos i que, sobretot, et generi més creixement.

 

T'interessa si ets...

El curs aportarà la visió, metodologia i coneixements necessaris en economia circular, perquè directius i comandaments executius puguin dissenyar i implementar estratègies de transformació circular en les seves empreses. No es requereixen coneixements tecnològics específics, els continguts seran presentats en forma i grau de detall adequats als assistents al curs.