Realitat virtual i realitat augmentada aplicada a la Indústria 4.0

  • Intel·ligència artificial
  • Tuesday 19 September 2023 - Tuesday 28 November 2023 Dimarts i Dijous de 18:00 a 21:00
  • 1.150€

El curs de Realitat virtual i augmentada aplicada a la indústria 4.0 de Eurecat Academy permet conèixer les noves tecnologies relacionades amb la Realitat virtual i augmentada aplicades a diferents aspectes clàssics de l’automoció, així com altres més innovadors no possibles anteriorment. Mitjançant casos reals comentats, el programa fomenta la participació i generació d’idees innovadores en un marc de treball que considera les possibilitats, limitacions i recursos disponibles de manera realista per a cada cas.

A més, també permet a l’alumne aprendre a avaluar els factors que les noves tecnologies aporten per a la presa de decisions respecte als processos tradicionals i la seva actualització a el món digital ia abordar noves capacitats que es presenten en forma de sinergia entre els nous processos conjugats amb el resta de tasques industrials i el seu impacte en la creació de nous perfils professionals orientats a donar valor afegit a la informació ja existent sobre la base dels processos actualment desenvolupats.

 

Objectiu de l'acte

El curs de Realitat virtual i augmentada aplicada a la indústria 4.0 de Eurecat Academy permet conèixer les noves tecnologies relacionades amb la Realitat virtual i augmentada aplicades a diferents aspectes clàssics de l’automoció, així com altres més innovadors no possibles anteriorment.

T'interessa si ets...

  • Tots els nostres cursos són bonificables per empreses (excepte autònoms) a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE). Consulta descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.