Scaling your Business and Financing Strategy

  • Serveis Transversals
  • Wednesday 18 January 2023 De 16.00 h a 17.00 h

Les petites i mitjanes empreses (PIME) poden guanyar molt amb l’adopció de tecnologies emergents de diverses maneres. Això pot permetre desenvolupar noves propostes de valor, optimitzar les estructures de costos i ingressos o establir un avantatge competitiu.

No obstant això, malgrat l’entusiasme de les empreses per adoptar el canvi digital, sovint els falta claredat sobre com aconseguir-ho. Segons dades de la Comissió de la UE, només el 55% de les PIMEs europees estan almenys una mica digitalitzades (l’objectiu és almenys el 90% per a 2030), pel que gairebé la meitat de les PIMEs no estan aprofitant el potencial que ofereix el digital.

Aquesta sessió en línia aportarà idees sobre:

  • com gestionen el canvi tecnològic les empreses establertes i les emergents,
  • com ampliar el seu negoci i la seva estratègia de finançament en aquests entorns,
  • com desenvolupar i comercialitzar noves tecnologies.

El seminari web estarà dirigit per Thomas Klueter, professor d’Emprenedoria en l’IESE Business School. És doctor en Ciències Empresarials i Economia Aplicada per la Universitat de Pennsilvània, màster per la Universitat de Pennsilvània i la Universitat College de Dublín, i un BA en Ciències per la Duale Hochschule Baden-Wuertemberg. La sessió serà inaugurada per Josemaría Siota, Director Executiu del Centre de Emprenedoria i Innovació de l’IESE.

Objectiu de l'acte

Gestionar el canvi tecnològic les empreses establertes i les emergents, ampliar el seu negoci i la seva estratègia de finançament en aquests entorns i desenvolupar i comercialitzar noves tecnologies.

T'interessa si ets...