Scientific injection molding tools: Productivitat a través del domini del procés

  • Fabricació avançada i robòtica
  • Tuesday 12 November 2024 - Tuesday 26 November 2024 Dimarts i dimecres de 18.00 h a 21.00 h. (última sessió pràctica a Cerdanyola)
  • 850€

Un pas més enllà en aquesta metodologia per a aquells tècnics que consideren que només definint processos robustos i consistents podem millorar la nostra productivitat i afrontar els reptes de futur de la indústria de la transformació de plàstics per injecció.

 

Objectiu de l'acte

Realitzar correctament la validació d’un motlle, o establir els límits de la finestra de procés a través de disseny d’experiments DOE, o poder traslladar processos d’unes màquines a altres assegurant la seva repetibilitat, es presenten com a eines fonamentals de la injecció de plàstics avançada per el futur.

Tot això és possible a través de l’aplicació d’aquesta metodologia i a través dels assaigs a peu de màquina que aquesta proposa juntament amb el suport dels fulls de càlcul de l’pendrive, tot això tractat al seminari.

 

T'interessa si ets...

Enginyers de Procés, Tècnics de producció, Responsables de cèl·lules productives d’injecció de plàstic, Responsables de Planta de Injecció o Plant Manager, Responsables de Qualitat de producció, Responsables de Manteniment de motlles en Plantes de Injecció, Responsables de Manteniment de màquines en Plantes de Injecció, Dissenyadors de producte, Enginyer de simulació, Tecnòlegs

  • El seminari inclou: Llibre: Scientific injection molding tools: Productivitat mitjançant el domini del procés. Pendrive: amb 27 fulls de càlcul. Tots els nostres cursos són bonificables per empreses (excepte autònoms) a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE). Consultar descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.