Treball en equip: què evitar i què fer quan la col·laboració brilla per la seva absència

  • Serveis Transversals
  • Tuesday 11 April 2023 De 09.00 h a 14.00 h

Foment presenta la nova sessió formativa de soft skills emmarcada en el projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El Digital Innovation Hub de Catalunya és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la petita i mitjana empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques.

Treball en equip: què evitar i què fer quan la col·laboració brilla per la seva absència” és una sessió de soft skills dissenyada per a millorar les teves habilitats interpersonals i directives pel que fa al funcionament intern de la teva empresa.

L’objectiu de la jornada és entendre les conseqüències de la individualitat i conèixer la psicologia del comportament per a salvar els biaixos cognitius que impedeixen el bon enteniment del grup de treball, aconseguint desenvolupar les destreses socials per afrontar moments de tensió a l’equip, facilitar tècniques per aconseguir millors resultats i potenciar la cultura de la col·laboració.

La sessió serà impartida per Nuria Sánchez, Experta en Habilitats socials i directives, que es dedica a entrenar, guiar i acompanyar fent servir una metodologia basada en eines multidisciplinpàries derivades de l’Educació Emocional i l’Alt rendiment.

La sessió tindrà lloc el dia 11 d’abril de 9h a 14h de manera presencial a la seu de Foment del Treball, amb un format intensiu i dinàmic.

 

Objectiu de l'acte

Millorar les teves habilitats interpersonals i directives pel que fa al funcionament intern de la teva empresa.

T'interessa si ets...