WATERSENSE: Dispositiu portàtil per a analitzar ràpidament i in-situ microorganismes en l’aigua

  • Fotònica
  • Thursday 01 June 2023 A les 16.00 h

Sixsenso, Alter Technology TÜV NORD, Iberosolve i ASE-Optics col·laboren en el projecte WATERSENSE per a desenvolupar un dispositiu modular, portàtil i econòmic capaç d’avaluar ràpidament i in situ la contaminació en mostres d’aigua.

Aquesta innovadora tecnologia proporciona resultats de laboratori de manera ràpida, complint amb els protocols operatius i les normatives actuals. S’estima que trigarà < 5 min per al fitoplàncton i < 3 hores per a bacteris, en contraposició a les 24 hores o diversos dies que suposen els cultius en laboratori.

El projecte ha estat coordinat per secpho i finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i de la Unió Europea-Next Generation EU, dins del programa de suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores, l’objectiu de les quals és digitalitzar la indústria.

Si t’interessa saber més sobre el projecte, pots consultar-lo en el nostre apartat de la nostra web ‘Casos d’èxit‘ així com assistir a l’esdeveniment de presentació de resultats on les empreses participants explicaran detalladament el desenvolupament d’aquest.

Objectiu de l'acte

Aquesta innovadora tecnologia proporciona resultats de laboratori de manera ràpida, complint amb els protocols operatius i les normatives actuals.

T'interessa si ets...