Curs d’Autòmats programables. PLC. Sistema SIEMENS

  • Connectivitat intel·ligent
  • Fabricació avançada i robòtica
  • Wednesday 15 February 2023 - Friday 31 March 2023 Dilluns, dimecres i divendres, de 19.00 h a 22.00 h

Els sistemes d’automatització milloren la productivitat industrial i en aquest curs d’autòmats programables s’incideix de manera clara a adquirir els coneixements que permetin a l’alumne la utilització i la programació bàsica dels sistemes Siemens S7 1200. L’alumne també sabrà realitzar programes segons norma IEC 1131-3 mitjançant el Programari STEP7 Basic i la programació i configuració de pantalles tàctils KTP amb el Programari de programació WinCC Basic. Conèixer els principals sistemes de comunicació industrial. Es requereixen coneixements previs d’electricitat industrial o automatismes i informàtica a nivell d’usuari.

Objectiu de l'acte

  • Programar i realitzar el *manteniment d’un autòmat programable.
  • Conèixer els conceptes fonamentals en l’automatisme, de l’estructura de l’autòmat i el seu funcionament.
  • Inspecció d’autòmats, diagnòstic i reparació dels avaries.

 

T'interessa si ets...

Personal tècnic que treballi en els sectors de: Fabricació de productes metàl·lics, Construcció de maquinària, material elèctric i electrònica. Empreses de manteniment industrial. Subministraments industrials. Oficines Tècniques i Enginyeries. Instal·ladors d’instal·lacions elèctriques.

  • Els cursos estan subvencionats, dirigits a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Documentació necessària per a formalitzar la preinscripció: Fotocòpia del DNI Fotocòpia de la capçalera de l’última nòmina o fotocòpia de l’últim rebut d’autònom En el cas dels treballadors en situació de desocupació: Fulla de demandant d’ocupació (documento DARD) Fotocòpia del DNI