Cicle de Jornades “Innovació 4.0 per reptes de la indústria”: Control i organització de processos

  • Serveis Transversals
  • Monday 17 October 2022 De 16.00 h a 17.30 h

En aquesta sessió es presentaran solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades a millorar el control i l’optimització dels processos industrials.

Comptarem amb la visió de la Universitat Politècnica de Catalunya relativa a quines tecnologies estan tenint més impacte en l’optimització de processos, així com amb el testimoni de proveïdors i empreses que ja estan aplicant solucions 4.0 per millorar els seus processos.

Aquesta sessió pertany al cicle de jornades Innovació 4.0 per reptes per la Indústria que ens mostrarà, en sis sessions previstes durant el 2022, com la indústria 4.0 pot donar resposta als principals reptes de les pimes industrials catalanes.

Els reptes industrials seleccionats que es presentaran en aquesta sessió, s’han identificat a través de l’anàlisi dels gairebé 1.000 projectes d’Indústria 4.0 finançats en el marc del programa ProACCIÓ 4.0 des de l’any 2019 fins al 2021.

 

Objectiu de l'acte

Com la indústria 4.0 pot donar resposta als principals reptes de les pimes industrials catalanes.

T'interessa si ets...

Una pime que necessita solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades a millorar el control i l’optimització dels processos industrials.