Els serveis transversals inclouen serveis complementaris al testeig/implantació de tecnologia i que són necessaris per afrontar un projecte de transformació, abans i/o després de la incorporació de tecnologia. 

Inclouen serveis preparatoris vinculats als processos d’innovació tecnològica, assessorament per la cerca de finançament, cerca de socis i desenvolupament de negoci.

Socis

Serveis

Business

Mentoria

S’ofereix un acompanyament online per IESE en petits grups de pimes, afavorint la interacció e intercanvi de coneixement i bones pràctiques. Està adreçat a pimes catalanes amb una maduresa mitjana-alta de digitalització interessades en adoptar tecnologies emergents procedents d’institucions de recerca i startups.

Webinars

S’ofereix contingut online, curat per IESE, relacionat amb corporate venturing en deep tech. Les deep tech són tecnologies emergents procedents d’institucions de recerca amb gran potencial d’impacte social. Aquests inclouran bones pràctiques, dades, comparatives, estratègies exitoses, tendències, i més. Està adreçat a professionals europeus de pimes interessats en adoptar tecnologies emergents procedents d’institucions de recerca i startups.

Fòrums

S’ofereix esdeveniments presencials a Barcelona, organitzats per IESE, on experts de corporate venturing i deep tech exposaran, en panells, últimes tendències, seguit d’un espai de networking. Està adreçat a pimes catalanes amb una maduresa mitjana-alta de digitalització interessades en adoptar tecnologies emergents procedents d’institucions de recerca i startups.

Bootcamps

S’ofereix bootcamps que combinen presentacions i sessions dinàmiques, dissenyades per IESE. Respondrà com construir i escalar una estratègia de corporate venturing, com innovar amb startups deep tech, com optimitzar la velocitat i el cost del corporate venturing, tendències en corporate venturing squads, com mesurar l’èxit quan es col·labora amb startups deep tech, entre altres. Està adreçat a un subgrup de pimes que hagin estat mentoritzades prèviament dintre d’aquesta iniciativa.

Formació

Formació

Acompanyament a les empreses per tal de donar a conèixer els instruments públics i privats  disponibles per recolzar el procés de transformació digital. A títol d’exemple els cupons d’Industria 4.0,programes ACTIVA, etc.

Formació continuada i re-skilling dels professionals industrials

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres i obtindràs una resposta personalitzada a les teves necessitats.

Contactar