Els serveis transversals inclouen serveis complementaris al testeig/implantació de tecnologia i que són necessaris per afrontar un projecte de transformació, abans i/o després de la incorporació de tecnologia. 

Inclouen serveis preparatoris vinculats als processos d’innovació tecnològica, assessorament per la cerca de finançament, cerca de socis i desenvolupament de negoci.

Socis

Serveis

Diagnosi transversal, reflexió estratègica i definició d’actuacions

Diagnosi digital bàsica i avançada

Acompanyament a les empreses per tal de donar a conèixer els instruments públics i privats  disponibles per recolzar el procés de transformació digital. A títol d’exemple els cupons d’Industria 4.0,programes ACTIVA, etc.

Accés a finançament

Assessorament en línies de finançament per projectes d’Industria 4.0

Acompanyament a les empreses per tal de donar a conèixer els instruments públics i privats  disponibles per recolzar el procés de transformació digial. A títol d’exemple els cupons d’Industria 4.0,programes ACTIVA, etc.

Business Innovation

Mentoria en innovació i creixement

S’ofereix un acompanyament online per IESE en petits grups de pimes, afavorint la interacció e intercanvi de coneixement i bones pràctiques. Està adreçat a pimes catalanes amb una maduresa mitjana-alta de digitalització interessades en adoptar tecnologies emergents procedents d’institucions de recerca i startups.

Bootcamps

S’ofereix bootcamps que combinen presentacions i sessions dinàmiques, dissenyades per IESE. Respondrà com construir i escalar una estratègia de corporate venturing, com innovar amb startups deep tech, com optimitzar la velocitat i el cost del corporate venturing, tendències en corporate venturing squads, com mesurar l’èxit quan es col·labora amb startups deep tech, entre altres. Està adreçat a un subgrup de pimes que hagin estat mentoritzades prèviament dintre d’aquesta iniciativa.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres i obtindràs una resposta personalitzada a les teves necessitats.

Contactar