Open Innovation Challenge del MWC/4YFN 2022

  • Intel·ligència artificial
  • Supercomputació
  • Thursday 20 January 2022 10.00h - 11.00h
  • Gratuït
En el marc del Mobile World Congress de març del 2022, l’Open Innovation Challenge es planteja com un esdeveniment de trobada B2B entre corporacions, inversors i proveïdors de solucions i tecnologia.
Enguany, l’edició tindrà un format híbrid que et permetrà mantenir reunions virtuals o presencials a Barcelona amb participants d’arreu del món.
En aquesta sessió descobriràs com participar-hi amb les millors garanties. L’Open Innovation Challenge del MWC s’adreça a proveïdors de solucions i tecnologia que vulguin treballar la innovació oberta amb corporacions o inversors, explorant nous models de negoci i noves tecnologies, proposant un programa de col·laboració o oferint propostes de valor atractives.
Enguany, empreses com Mercedes, ROCA sanitaris i LG, entre d’altres ja han publicat els seus reptes. Participa en l’Open Innovation Challenge i podràs reunir-te amb els seus responsables
En l’edició del juny de 2021 es van mantenir 1100 reunions entre els 550 participants, el 78% dels quals eren startups, 80 corporacions i inversors  i representació de 38 països.
Enguany, els tòpics són: CloudNet,  5G Connect, Internet of Everything, FinTech, Tech Horizon i Advancing AI.
Connecta’t a la sessió i coneixeràs els detalls de l’esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i els inversors que hi participaran.
No t’ho perdis!